Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Amposta es prepara per a celebrar la seixantena edició de la Fira de Mostres

L’esdeveniment estarà marcat per l’efemèride, la recuperació després de la pandèmia i el canvi d’ubicació per les obres al pavelló firal

| Actualizado a 25 noviembre 2022 06:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les veles que conformaran la Fira de Mostres d’Amposta ja van agafant forma. Enguany, l’esdeveniment arriba a la seva seixantena edició, que estarà marcada per l’efemèride i la seva recuperació després de la parada de dos anys per la pandèmia, però sobretot a causa de l’excepcionalitat respecte a la ubicació a causa de les obres al Pavelló Firal.

Amb la reforma de la zona en marxa, la fira passa a celebrar-se en un espai conformat per dues veles amb un espai interior de 3.000 m² destinada als expositors, que com sempre seran variats i mostraran productes i serveis locals de gastronomia o moda i estil de vida, entre altres, i l’habitual espai exterior dedicat ada a la venda de vehicles.

Per tal d’evitar els problemes d’inundació als quals s’ha hagut d’enfrontar la fira altres anys, aquestes estructures s’han elevat un metre del terra i tenen un lleuger pendent. Adam Tomàs, alcalde d’Amposta, celebra la recuperació de l’esdeveniment, explicant que, «poder tirar endavant la Fira de Mostres amb normalitat és un plaer. Estem finalitzant, no només el que és el funcionament dels expositors, sinó també la urbanització de l’exterior. És una feina a contrarellotge per tenir l’espai habilitat».

Així, la Fira comptarà amb 55 expositors interiors, 10 a l’exterior i 22 a l’espai EbreEvents. L’Ajuntament també incorporarà dos expositors on donarà a conèixer el FabLab i on també informarà sobre l’agenda 2030.

De la mateixa forma que en els altres anys, al carrer, al voltant de la fira, també hi haurà parades amb més productes i entreteniment. S’instal·laran 38 firaires al carrer Sebastià Juan Arbó i atraccions darrere l’edifici de l’auditori. Finalment, es destinarà un lloc per a food trucks al Parc dels Xiribecs, que quedarà unit amb l’espai firal després de l’enderrocament del mur que limitava les dues zones.

Núria Pla, regidora de Fires indica que des d’un principi la idea era fer la fira gratuïta, «amb l’objectiu de reconèixer tots aquests expositors que ens han acompanyat tants anys i per donar-los les gràcies. Malauradament, moltes empreses han hagut de tancar les portes, però hem tingut una gran resposta de gent que participa per primera vegada i que esperava venir».

Expositors ebrencs

Com és habitual, la fira serà un expositor de productes, serveis i empreses i, segons detalla Pla, «moltes seran locals, però també n’hi haurà d’altres poblacions com la Ràpita, Deltebre o Tortosa. Pel que fa a l’afluència, també n’hi sol haver, especialment a la part d’EbreEvents, que en l’última edició va ser molt atractiva i va aixecar interès, intentarem que enguany també sigui així».

La Fira comptarà amb
55 expositors interiors,
10 d’exteriors i 22 a l’espai EbreEvents
Comentarios
Multimedia Diari