Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Amposta trasllada la Fira de Mostres al Parc dels Xiribecs

L‘esdeveniment, que enguany arriba a la seixantena edició, fa
un canvi d‘ubicació a causa de l‘enderrocament del pavelló firal

| Actualizado a 22 septiembre 2022 10:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Amposta recupera, després de dos anys de parada per la pandè-mia, la Fira de Mostres. Aquest any, aquest gran expositor multisectorial arriba a la seixantena edició amb una normalitat relativa i se celebrarà del 4 al 8 de desembre.

Com és habitual, s’hi podran trobar productes ramaders, agrícoles, gastronòmics, tèxtils i serveis diversos, entre molts altres, però a diferència de les edicions prepandèmia, aquest any canvia la ubicació. La mostra es trasllada fins al Parc dels Xiribecs, on quedarà integrada entre el parc i l’Avinguda Sebastià Juan Arbó.

Aquest canvi ha estat causat pel mal estat del pavelló firal i del seu conseqüent enderrocament a causa dels problemes d’inundabilitat. Així, es preparà la nova zona designada per acollir gairebé un centenar d’expositors i als visitants amb carpes, quadres d’animals i lavabos modulars, a més de ‘foodtrucks’, tot en un espai de 10.000 m2.

La idea és que en aquesta zona, que el consistori preveu que s’ocuparà durant uns tres anys, també s’hi puguin fer altres esdeveniments en el que resta d’any com l’Expoclick o altres activitats per voltes de Nadal.

Pel que fa a les diverses cites encabides dintre la programació de la fira, com per exemple el concurs de paelles o la desfilada d’Ebre Events, es mantindran amb normalitat.

Suport als comerciants

Segons ha anunciat Adam Tomàs, alcalde d’Amposta, l’ajuntament busca premiar la fidelitat dels comerciants que hi participen anualment fent, de manera temporal, gratuïta la taxa d’inscripció a l’esdeveniment.

En aquest sentit, el batlle explica que «la situació a escala comercial i empresarial és extraordinària, també. Venim d’un any molt complicat amb l’increment de costos i una inflació molt alta. Davant aquesta situació la fira serà gratuïta per als expositors, sense pagar cap mena de taxa».

Comentarios
Multimedia Diari