Arnes crea una ruta turística inspirada en la novel·la 'Les bruixes d´Arnes'

Ja s'han instal·lat diversos plafons en alguns punts del nucli històric del poble

19 mayo 2017 16:17 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El conseller de Cultura, Santi Vila, va inaugurar dissabte passat la nova Ruta de les Bruixes d’Arnes. La Ruta de les Bruixes és un recorregut cultural inspirat en la novel·la Les bruixes d’Arnes, escrita per David Martí, que permetrà conèixer algun dels escenaris més representatius d’aquesta obra. El llibre s’inspira en una llegenda local que explica que, al segle XVI, en Joan Malet, el primer caçador de bruixes conegut de la història de Catalunya, va començar la seva macabra carrera a Arnes, acusant de bruixeria una nissaga familiar de dones.

El llibre ja va per la segona edició i s’ha traduït al polonès, a més del castellà, i està tenint molt d’èxit. "Entre el mateix David Martí i la Regidoria de Cultura i Turisme es va veure la possibilitat de fer una ruta per dinamitzar el municipi", expressa l’alcalde d’Arnes, Xavier Pallarès.

Així, es poden trobar diversos plafons en alguns escenaris del nucli històric del poble que apareixen a la novel·la com la plaça de la Vila, el Molí o algunes cases pairals.

Els plafons, els ha instal·lat l’Ajuntament d’Arnes amb una subvenció de la Diputació de Tarragona.

Comentarios
Multimedia Diari