Deltebre, cinquè punt de recàrrega de vehicles elèctrics als ports ebrencs

30 julio 2020 08:10 | Actualizado a 30 julio 2020 08:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’empresa pública Ports de la Generalitat finalitza al port de Deltebre la instal·lació dels cinc punts de recàrrega per a vehicles elèctrics als ports ebrencs. S’han instal·lat 5 punts de recàrrega als ports de Deltebre, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla, Sant Carles de la Ràpita i les Cases d’Alcanar per potenciar la mobilitat sostenible, eficient i neta, als quals s’han destinat 90.000 euros.

El director general de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes, i l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, van posar ahir en servei el primer punt de recàrrega per a vehicles elèctrics de Deltebre. Abans, es van reunir amb el patró Major de la Confraria de Pescadors de Deltebre, Lluís Casanova, i els membres del Cabildo per continuar treballant en el projecte constructiu de la llotja de peix que es preveu licitar al setembre.

El port de Deltebre disposa del primer punt de recàrrega per a vehicles elèctrics de la població. L’equipament és un punt de recàrrega semiràpida que permet carregar simultàniament dos vehicles amb corrent altern i una potència de 22 kW, amb un temps estimat de càrrega de 2 a 4 hores, segons la bateria del vehicle. Funciona amb un codi QR i una aplicació específica.

Comentarios
Multimedia Diari