Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Deltebre recupera l’antiga Cambra Agrària de Jesús i Maria

  Amb la reforma de l’edifici acabada, podrà esdevenir un espai per a entitats, així com seu de conferències, tallers i tota mena d’actes

  04 diciembre 2023 17:21 | Actualizado a 04 diciembre 2023 19:31
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Temas:

  L’Ajuntament de Deltebre ha finalitzat la reforma i adequació de l’antic edifici de la Cambra Agrària de Jesús i Maria i ha donat a conèixer l’equipament en una jornada de portes obertes el cap de setmana. Un obres que s’han executat amb l’objectiu que els veïns i les entitats puguin tornar a gaudir d’un espai que estava limitat a causa de diferents problemes existents en la seva estructura.

  Les actuacions han consistit en la rehabilitació interior, la renovació dels banys, la reparació de finestrals i portes, la instal·lació d’un ascensor, la millora de la il·luminació interior, la climatització i diferents reparacions. En total, el cost de les obres ascendeix al voltant de 170.000 euros, dels quals 69.992 han estat sufragat a partir d’una subvenció LEADER.

  Segons remarquen des del govern municipal, el resultat d’aquestes obres permetrà, per una banda, que el centre de Jesús i Maria disposi novament d’un espai adaptat, accessible i climatitzat per a realitzar actes, xerrades, conferències, tallers i altres activitats. Per altra banda, també permetrà que les diferents entitats amb seu a l’equipament puguin fer ús de les instal·lacions amb unes condicions òptimes.

  L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha expressat que «amb aquestes obres ratifiquem el nostre compromís per realçar i posar en valor el patrimoni històric del municipi, però també consoliden el procés de dignificació i de transformació del centre de Jesús i Maria que hem engegat des del Govern municipal». En aquest sentit, Soler ha remarcat algunes de les actuacions que s’han dut a terme aquests darrers mesos com són el cas de «la millora de les instal·lacions esportives, l’arranjament de l’avinguda La Pau o bé la construcció d’un pàrquing per facilitar l’accés a l’escola, a l’església i a les activitats esportives». En total s’ha invertit al voltant d’1.500.000 euros en aquestes actuacions.

  Comentarios
  Multimedia Diari