Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Deltebre viu una Festa de la Plantada multitudinària

Qui encara no conegui l’experiència o vulga repetir encara té dos oportunitats més de fer-ho: el 22 de juny a la Ràpita i el 23 a l’Aldea

16 junio 2024 19:10 | Actualizado a 16 junio 2024 19:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Després d’Amposta i de Sant Jaume d’Enveja, aquest cap de setmana ha sigut el torn de la Festa de la Plantada de Deltebre, en un bell entorn com és la Finca Bombita i tota una jornada plena d’activitats. Les Festes de la Plantada que tenen lloc arreu del Delta de l’Ebre durant el mes de juny tenen l’objectiu de conservar i recordar el procés més tradicional de plantar l’arròs, a mà, com feien els avantpassats.

A més de veure com es plantava l’arròs de forma tradicional, els participants de la festa d’aquest diumenge, molt nombrosos, han gaudit de música tradicional, gastronomia local i, fins i tot, passejades amb barques de perxar, una experiència que només es pot viure al Delta de l’Ebre. També hi havia habilitada una zona per a jocs tradicionals per als més menuts, tirades de birles i ambientació tradicional amb la participació de l’Associació de Dones de Deltebre. Es tracta d’una jornada festiva molt popular i estimada al territori, que atrau visitants d’arreu de la demarcació. El bon temps també ha garantit una jornada amb molt d’ambient.

També durant tot el dia hi ha hagut un mercat artesanal i oferta de productes típics, així com servei de restauració amb plats típics del Delta. Per qui encara no conegui l’experiència o vulga repetir, encara té dos oportunitats més de fer-ho: el proper 22 de juny a la Ràpita i el 23 a l’Aldea. Per Sant Joan el Delta ja estarà totalment de color verd i l’arròs anirà creixent.

Comentarios
Multimedia Diari