Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

El comerç regalarà entrades per a la nòria d’Expoebre de Tortosa

La Federació de Comerç, Restauració i Serveis Tortosa Més distribuirà 3.000 invitacions, amb compres superiors a 20 euros

19 abril 2024 17:05 | Actualizado a 19 abril 2024 17:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Torna la nòria a Expoebre. Els establiments associats a la Federació de Comerç, Restauració i Serveis Tortosa Més distribuiran 3.000 entrades gratuïtes per pujar a la nòria gegant que s’instal·larà al parc de la Fira coincidint amb el certamen mitosectorial que tindrà lloc de l’1 al 5 de maig. Es tracta d’una campanya de promoció del comerç local que es durà a terme entre el 22 d’abril i el 5 de maig i les invitacions es repartiran entre els clients que facen compres superiors a 20 euros.

La presidenta de Tortosa Més i la regidora de Comerç, Sònia Rupérez, han presentat la campanya. La iniciativa de la Federació de Comerç de Tortosa vol atreure compradors al municipi, aprofitant Expoebre. «Es tracta d’un moment en què la ciutat és pol d’atracció de visitants i que és un moment idoni per promocionar el nostre comerç local i el sector de la restauració», afirma la regidora de Comerç, que també fa una crida la ciutadania a fer les seues compres al comerç local, aprofitant la diada de Sant Jordi, i que visiten la Fira Expoebre, que enguany està dedicada als Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030. Per la seua banda, la presidenta de la Federació de Comerç ha destacat que es repeteix aquesta acció de promoció que es va iniciar l’any passat en molt èxit i que s’ha optat per incrementar el nombre d’invitacions que distribuiran els comerciants per pujar a la roda de fira.

Comentarios
Multimedia Diari