Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

El Festival In-FCTA torna a la Terra Alta per celebrar la sisena edició

Els curtmetratges s’emetran des del dia 1 al 6 d’agost i estaran acompanyats d’una àmplia oferta d’activitats culturals, tallers, música i gastronomia

29 julio 2022 11:49 | Actualizado a 29 julio 2022 11:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La sisena edició del festival In-FCTA, el Festival de Cinema de la Terra Alta, arrenca aquest pròxim diumenge 31 de juliol amb la sessió inaugural de la mà dels mestres de cerimònies, els actors Juli Fàbregas i Jordi Díaz.

A l’acte, que se celebrarà a les 21:30h a la plaça de l’Església de Bot, es presentaran els curtmetratges i films que es podran veure durant tota la setmana del festival. A continuació, performance teatral còmica protagonitzada per Ivan Massagué (director d’In-FCTA), Juli Fàbregas, Jordi Díaz i Mireia Aixalà, i escrita per Sergi Pompermanyer; i una proposta de videomapping creada per l’artista de renom internacional Xavier Bové, i que estarà acompanyada pels ballarins Violeta Pena i Héctor López.

L’obertura de portes tindrà lloc a les 19h, i fins a l’hora de la gala, els assistents podran gaudir dels vins de Sant Josep Vins i una proposta gastronòmica de km.0 de la mà de tres càterings de la comarca. I tot maridat musicalment amb la In-FCTA Band, l’actuació itinerant de TerraAlta Sessions, i La Farsa de Gandesa.

Tota una setmana de cinema i molt més

De dilluns 1 a dissabte 6 d’agost, els assistents al festival podran gaudir d’un ampli programa de projeccions cinematogràfiques que es complementaran amb activitats culturals, tallers matinals, música i gastronomia. També les famílies tindran el seu espai dins el festival, amb sessió de ioga a les piscines municipals de Bot, espectacle de circ i projeccions d’anime. El programa complet es pot consultar a la pàgina web del festival: infcta.com

Sobre In-FCTA

El Festival de Cinema de la Terra Alta, In-FCTA, neix a Bot (Terra Alta) l’any 2017 de la mà de l’actor Ivan Massagué, director del Festival, i de Sorolla’t, grup de dinamització local de Bot. Es tracta d’un festival que té el cinema com a eix central, però que el combina amb moltes altres expressions artístiques i culturals.

L’objectiu principal del Festival de Cinema de la Terra Alta és generar un projecte que promogui, difongui i potenciï l’art cinematogràfic en un format de qualitat i per a tothom, presentant i promocionant talents nacionals i internacionals, i combinant-lo amb altres arts escèniques, visuals, plàstiques o musicals, a la vegada que aprofita totes les oportunitats de la terra que l’acull, terra de vins i de gran producte. Un projecte que vol donar resposta a les necessitats, inquietuds i expectatives actuals, i que parteix de la coneixença de la gairebé inexistència de propostes culturals i artístiques d’aquesta índole a la comarca de la Terra Alta.

Comentarios
Multimedia Diari