El Nadal Jove de Tortosa obrirà el 20 de desembre amb una nova zona d’aventura

14 diciembre 2019 11:20 | Actualizado a 14 diciembre 2019 12:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Tot és a punt a Tortosa per a la 27a edició del parc infantil Nadal Jove, que obrirà portes al Pavelló Firal de Remolins el proper 20 de desembre i s’allargarà fins al 4 de gener. Un any més, l’associació de jóvens que s’encarrega de l’organització ha preparat un seguit d’activitats pensades perquè els més menuts puguen passar uns dies de descans amb diverses opcions d’oci. Sandra i Neus, dos de les integrants de l’Associació Nadal Jove, han desgranat juntament amb el regidor de Joventut, Domingo Tomàs, els actes previstos al programa.

El primer dia, el divendres 20 de desembre, l’activitat començarà de tarda, a partir de les 16.30 h, i l’estrena serà amb entrada gratuïta per als infants.

Pel que fa a les activitats, des de l’associació han explicat que enguany hi haurà nous unflables. A més, comptarà amb una nova zona d’aventura, on es podran practicar esports com l’escalada o fer tir amb arc.

La part esportiva també continuarà sent una de les que tindran més presència, amb disciplines com el bàdminton, l’hoquei, el futbol, l’handbol o altres menys habituals com el bowling o el futbol de bombolles, en el qual cada jugador es posa dins de pilotes unflables gegants.

D’altra banda, també hi haurà tallers de diversos tipus, amb manualitats i activitats que permetran disfressar-se, pintar-se la cara, modelar amb fang o pintar quadres, entre d’altres. A més, alguns dels tallers també potenciaran el reciclatge entre els més menuts: crearan un arbre de Nadal amb taps d’ampolla, faran polseres amb fils, aprofitaran boles de porexpan per crear la pròpia cucafera,etc.

Per completar les activitats del parc, durant els dies de Nadal Jove estan previstes les actuacions de la Colla de Geganters de Tortosa, del Mag Iñaki i l’espectacle còmic d’Artic Show.

Una de les novetats d’aquesta edició és que, entre totes les persones que visiten el parc, el 3 de gener se sortejaran diversos obsequis, com una bicicleta d’adult i una altra d’infantil, unes ulleres de realitat augmentada o jocs de taula, entre d’altres.

Els preus de les entrades es mantenen respecte a l’edició passada: 4 euros per als infants, 3 euros amb descompte (per ser família nombrosa o comptar amb alguna discapacitat), i 2 euros per als adults. Els menors de dos anys tenen l’entrada gratuïta. A més a més, han establit uns abonaments per accedir tots els dies, amb un preu de 25 euros per als infants i 12 euros pels adults. Si els abonaments s’adquireixen el dia 20 de desembre, els preus són de 20 i 10 euros, respectivament.

Comentarios
Multimedia Diari