Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  El nou CAP de Móra d’Ebre s’aixecarà al costat de l’institut

  El centre es construirà en una parcel·la de propietat municipal de 1.153 metres quadrats

  18 octubre 2023 12:47 | Actualizado a 18 octubre 2023 12:53
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  La Comissió Territorial d’Urbanisme de les Terres de l’Ebreha aprovat avui una modificació del planejament municipal de Móra d’Ebre (Ribera d’Ebre) que permetrà la implantació d’un nou Centre d’Atenció Primària (CAP).

  En concret, se situarà en una parcel·la sense edificar, de titularitat municipal i de 1.153 m2 que hi ha al costat de l’Institut Julio Antonio. Fa anys existia el projecte d’ampliar aquest institut, però no s’ha arribat a executar mai i, de fet, donades les projeccions demogràfiques, es considera que no serà necessari.

  El Servei Català de la Salut va comunicar l’any 2021 a l’Ajuntament de Móra d’Ebre la necessitat de construir un nou CAP per millorar els recursos assistencials del municipi. Amb la modificació de planejament aprovada definitivament avui, s’ajusten els paràmetres d’ordenació de la parcel·la, que ja estava qualificada d’equipament públic, per permetre la ubicació del CAP.

  Ampliació del sector econòmic La Plana

  D’altra banda, la comissió també ha aprovat una modificació del planejament del municipi de Gandesa, a la Terra Alta, que possibilitarà el desenvolupament d’un nou sector d’activitat econòmica a tocar de l’existent de La Plana, funcionant, de fet, com una ampliació.

  L’actual sector industrial La Plana, promogut per l’Incasòl, es troba ocupat per una varietat d’empreses i ja no disposa de parcel·les lliures. Amb la modificació de planejament es delimiten 10,80 hectàrees de nou sòl industrial a tocar de l’existent per incrementar la capacitat d’acollida de noves empreses, contribuint a la creació d’ocupació al municipi.

  En aquest cas, la modificació de planejament s’aprova definitivament però se suspèn la seva entrada en vigor fins a la presentació d’un text refós que incorpori un seguit de prescripcions de caràcter tècnic.

  Comentarios
  Multimedia Diari