Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Elena Fabra, escollida nova directora del Museu de les Terres de l’Ebre

Ha guanyat el concurs públic arran la dimissió de l’anterior director, Alex Farnós

19 abril 2024 16:58 | Actualizado a 19 abril 2024 16:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Junta del Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre ha ratificat Elena Fabra (Deltebre, 1971) com a nova directora del Museu de les Terres de l’Ebre. Fabra és llicenciada en Geografia i Història per la URV i té experiència en l’àmbit de l’etnologia, el patrimoni i la museografia, al voltant dels quals ha dut a terme treballs i publicacions, així com ha comissariat exposicions. És tècnica superior d’Administració Pública a l’Ajuntament de Deltebre, especialitzada en gestió i patrimoni cultural, educació i igualtat i gènere. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, deia que «estem convençuts que la figura de la nova directora ajudarà a incorporar nous consorciats i donar al territori el servei que necessita», alhora que «hem de treballar amb estructures territorials per donar cobertura a tothom i sortir tant de localismes com de la politització d’estos espais, que en res beneficien la bona tasca del Museu de les Terres de l’Ebre». El projecte de Fabra encomana fer valer el potencial del Museu com a referent a les Terres de l’Ebre i pel seu paper en Servei d’Atenció Museística (SAM).

Després de la voluntat de sortida de consistoris com la Ràpita, Sant Jaume o Masdenverge, la nova directora també es mostrava encoratjada a continuar incorporant altres municipis disposats a treballar de forma mancomunada.

Fabra, qui assumeix el càrrec directiu de quatre anys prorrogables a quatre més, ha guanyat el concurs públic presentat per l’Ajuntament arran la dimissió de l’anterior director, Alex Farnós. Durant aquest temps el càrrec l’ocupava de forma provisional la gerent del Museu, Mar Villalbí.

Comentarios
Multimedia Diari