Els Quicos, a la tercera edició del festival Amposta amb Cor

Els fons del festival aniran destinats a l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre

12 diciembre 2019 10:40 | Actualizado a 12 diciembre 2019 10:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Quicos seran la veu de la tercera edició del festival solidari Amposta amb Cor, que se celebrarà el pròxim 14 de desembre, a les 22 hores, a l’Auditori de la Fila de la capital del Montsià. Pel seu caràcter solidari, cada any el festival Amposta amb Cor destina íntegrament la seva recaptació a una associació del territori i, aquesta edició, aniran en benefici de l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre.

Amb «Lo Misteri de Nadal», l’espectacle que Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries tenen preparat per dissabte, recuperaran part de les nadales tradicionals que es cantaven abans a les terres ebrenques, recordant al mateix temps els inicis del grup l’any 1992, quan justament per aquestes dates van realitzar un dels seus primers concerts a Amposta.

Un concert amb la Fila

A més, com a fet inèdit, la banda de la Fila acompanyarà als Quicos en algunes de les peces de l’espectacle. Segons el director de la banda, Carles Royo, «serà el primer cop que fem un espectacle conjuntament amb els Quicos, per això hem hagut d’adaptar algunes peces per adequar-les a les cançons populars que toquen ells». L’espectacle comptarà amb 11 temes, un d’ells tocat íntegrament per la banda de la Fila.

El Festival Amposta amb Cor, organitzat per Remsa i l’Ajuntament d’Amposta, s’engloba dintre els actes solidaris que s’organitzen durant les festes de Nadal. Les entrades ja es poden adquirir per un preu de 5 euros a les Oficines de l’Ajuntament, a la Trattoria, al Club Social de les Terres de l’Ebre i en línia a través d’Ebreticket. A més, per qui no pugui assistir però vulgui col·laborar, al mateix Club Social també es poden aconseguir les entrades fila 0.

Comentarios
Multimedia Diari