Els veïns de Vinaròs se sumen a Alcanar i l'Ametlla de Mar als talls d'N-340

Dijous que ve a les 18:00 hores es produiran tres talls simultanis a l'N-340

19 mayo 2017 21:33 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els veïns de Vinaròs (Castelló) se sumaran a partir d'aquest dijous als talls de l'N-340 que els veïns de les Terres de l'Ebre duen a terme a l'Ametlla de Mar i Les Cases d'Alcanar des de fa 3 setmanes.

La Federació d'Amposta d'Associacions de Veïns i l'Associació de veïns Migjorn de Vinaròs han decidit unir esforços i sumar els talls de carretera a l'altre costat del riu Sénia -frontera administrativa entre Catalunya i la Comunitat Valenciana- per reclamar la gratuïtat immediata de l'autopista AP-7 entre Peníscola (Castelló) i l'Hospitalet de l'Infant (Tarragona).

"Comencem amb Vinaròs, però la nostra intenció és sumar entitats i moviments veïnals de les Terres de l'Ebre i de la Sénia que tinguin les mateixes pretensions que nosaltres. La nostra prioritat és la gratuïtat immediata de l'AP-7 i ens desmarquem de qualsevol interès polític", ha manifestat el president de la Federació d'Amposta d'Associacions de Veïns, Llorenç Navarro.

Segons Navarro, "l'Associació de Veïns de Migjorn de Vinaròs s'ha implicat des del primer moment. Han mostrat molt bona predisposició i total sintonia".

Demà dimecres els representants de les entitats veïnals d'Amposta faran una xerrada al casal de Vinaròs per explicar la mobilització que s'ha dut a terme fins ara a les Terres de l'Ebre.

"Ens agradaria ampliar l'aliança amb Benicarló, estaríem encantats que es posessin en contacte amb nosaltres per avançar en la lluita", afegeix Navarro.

Així, dijous que ve a les 18:00 hores es produiran tres talls simultanis a l'N-340. De fet, seran quatre si es té en compte que a l'Ametlla de Mar es tallarà en dos punts.

Al mateix lloc de les últimes setmanes (a l'altura de l'entrada a l'AP-7) i en un lloc pròxim a un quilòmetre de distància per evitar que els cotxes aturats puguin maniobrar pel pont d'entrada a la població.

El següent punt de tall serà a Les Cases d'Alcanar i, finalment a Vinaròs, el punt exacte del qual encara està per confirmar, a falta del permís pertinent de la Guàrdia Civil), però tot indica que es farà en el Km 1053, davant Vulcanizados Serret, a l'altura de la carretera d'Ulldecona.

Malgrat que en els pròxims dies es preveu la posada en marxa de la nova variant de l'N-340 entre Benicarló i Vinaròs, l'Associació de Veïns Migjorn de Vinaròs assegura en un comunicat que "no es pot obviar" la congestió que suporta l'N-340 i l'alt nombre d'accidents, i per això reclamaran també la gratuïtat de l'AP-7.

Comentarios
Multimedia Diari