En marxa les obres per reubicar la font de la plaça de l’Ajuntament de Tortosa al parc

L'espai és a un lateral, a tocar de l'Avinguda Generalitat

01 julio 2021 08:57 | Actualizado a 01 julio 2021 10:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ja estan en marxa els treballs per reubicar la font de la plaça de l’Ajuntament al parc Teodor González de Tortosa. 
L’espai on s’instal·larà la font és a tocar de l’Avinguda Generalitat, on hi havia un parc infantil, mobiliari del qual es traslladarà ara a la zona del llac vell.

La reubicació de la font s’emmarca en els treballs de reforma que s’estan fent a la plaça de l’Ajuntament. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha explicat que la font «no responia a les dimensions de la plaça» i que amb la reforma s’ha apostat «per un altre tipus de font que siga compatible amb les activitats que es fan allí».

I és que la font de la plaça de l’Ajuntament de Tortosa era de grans dimensions i condicionava la celebració i la ubicació dels escenaris durant festes i concerts. Així doncs, s’ha optat per reubicar-la al parc, a un lateral del passeig central. Ara, ja està en marxa el projecte d’instal·lació, força complex pel sistema d’aigües que farà Aigües de Tortosa. També s’instal·larà un sistema de desinfecció d’aigua. Tot seguit, la font s’anirà reconstruint peça a peça, ja que té un revestiment molt gran. L’actuació té un cost de 72.000 euros i està previst que finalitze a finals d’agost.

Comentarios
Multimedia Diari