Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Èxit rotund en l’edició 2022 del Paella Festival organitzat per Arròs Montsià

Menjar és un acte social i Arròs Montsià vol que l’experiència sigui inoblidable

| Actualizado a 07 diciembre 2022 10:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’acció de menjar no és només el mitjà per alimentar-nos. El menjar és un acte social, un ritual ple de tradició. I no hi ha tradició més nostra que la paella per reunir-nos, gaudir dels productes de la nostra terra i de la companyia de familiars i amics.

La pandèmia va suposar un punt d’inflexió molt important en la manera en la qual socialitzàvem. Vam deixar de veure les persones que més estimem quasi es va desfer per complet el lligam tan fort que fins ara teníem: reunir-nos per menjar, per compartir.

$!Èxit rotund en l’edició 2022 del Paella Festival organitzat per Arròs Montsià

Però, per a Arròs Montsià deixar perdre la tradició no ha sigut mai una opció a tenir en compte. D’aquestes ganes de tornar als nostres costums i celebrar els retrobaments, va sorgir el Paella Festival. Una sorteig organitzat per Arròs Montsià amb l’objectiu de celebrar això que tant ens agrada i que durant molt temps no hem pogut assaborir: una bona paella amb els nostres éssers estimats.

Per això, des de Arròs Montsià cada any donen l’oportunitat al guanyador o guanyadora del sorteig Paella Festival de gaudir d’una gran experiència entorn a la paella per a ell i els seus convidats. Aquest any, el Paella Festival s’ha celebrat al mes de setembre i l’experiència viscuda pels dos guanyadors d’aquesta edició ha estat única, segons ells mateixos qualifiquen.

L’experiència 100% Delta

Els dos guanyadors poden escollir entre diverses experiències arrosseres a les quatre províncies o fins i tot, poden escollir fer el Paella Festival a casa seva amb la xef d’Arròs Monstià. Aquest any, els dos guanyadors ho han tingut clar i han escollit viure una aventura al bressol de l’arròs: el Delta de l’Ebre.

Els guanyadors, juntament amb els seus acompanyants, van poder visitar una musclera, el Musclarium per delectar musclos i ostres amb vi i cava. Però això només era el principi, perquè en acabat, els afortunats van poder gaudir d’una bona paella d’Arròs Montsià cuinada pels xefs del restaurant Varadero de La Ràpita.

$!Èxit rotund en l’edició 2022 del Paella Festival organitzat per Arròs Montsià

Si sou amants de l’arròs, ben segur que us agradarà tenir l’oportunitat de gaudir d’alguna d’aquestes experiències i conèixer de ben a prop l’Arròs Montsià, un producte amb Denominació d'Origen DOP Delta de l'Ebre, un arròs amb el qual reunir-te al voltant d’una paella i gaudir de la companyia. Estigueu atents l’any que ve i no deixeu de participar en aquest sorteig que gira al voltant d’una festa ben paellera!

Comentarios
Multimedia Diari