Foment destinarà 6,5 milions a la millora de l’N-420 a la demarcació de Tarragona

14 diciembre 2019 11:30 | Actualizado a 18 diciembre 2019 12:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Ministeri de Foment ha licitat un contracte de 6,54 milions d’euros per a la millora de la carretera N-420 al seu pas per la demarcació de Tarragona.

En concret, s’actuarà entre el final de l’autovia T-11 a Reus, al punt quilomètric 869, i fins al límit administratiu entre la Terra Alta i la Matarranya (a l’Aragó), al 781.

A més, també es preveu millorar diversos trams de l’antiga N-420 al llarg d’aquest mateix recorregut.

Els contractes de serveis per a l’execució d’operacions de conservació i explotació en la Xarxa de Carreteres de l’Estat tenen l’objectiu de realitzar els treballs de serveis de comunicacions, serveis de vigilància, atenció a accidents, manteniment dels elements de la carretera, manteniment sistemàtic de les instal·lacions de subministrament d’energia elèctrica, enllumenat, senyalització variable i semaforització.

Així mateix també es realitzaran els treballs de desbrossament, fresats i reposició de el ferm, neteja de cunetes, i en general, totes les tasques de conservació ordinària de les vies al seu càrrec.

Rehabilitació de l’N-340

D’altra banda, el Ministeri de Foment també ha formalitzat el contracte d’obres per a la rehabilitació del ferm d’un tram de setze quilòmetres de l’N-340 entre els municipis del Perelló i l’Ametlla de Mar.

Els treballs es faran en concret entre el punt quilomètric 1.106 i el 1.122.

Cal recordar que el passat novembre, el Ministeri de Foment també va aprovar l’expedient d’informació pública i de forma definitiva el projecte de traçat per la construcció de tres rotondes i la millora de quatre nusos viaris al tram ebrenc de la carretera N-340.

Les noves glorietes se situen als punts quilomètrics 1.068,3, al terme de Sant Carles de la Ràpita; 1.078, a Amposta; i 1.069, a l’Ampolla.

Els enllaços millorats se situen concretament als punts quilomètrics 1.065,6, a Alcanar, on es construiran dos glorietes laterals per disposar d’un enllaç tipus de diamant amb pesos; al 1.073,9, a Sant Carles de la Ràpita, amb una glorieta a l’N-340a per ordenar correctament els moviments de l’enllaç existent; i al 1.113,4, a l’Ametlla de Mar, també amb dos glorietes laterals.

Comentarios
Multimedia Diari