Gandesa inicia la campanya de vacunació sense cita prèvia

Aquesta estratègia s’implementarà en aquells municipis amb un baix percentatge de població immunitzada

06 julio 2021 17:00 | Actualizado a 06 julio 2021 17:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre ha començat a habilitar punts de vacunació sense cita prèvia a diversos municipis del territori. Aquesta vacunació sense cita prèvia va dirigida a la població de referència de cada Equip d’Atenció Primària (EAP), i malgrat que està oberta a totes les franges d’edat de població no vacunada i que no hagi passat la Covid-19 en els darrers sis mesos, es vol fer una crida sobretot a la població major de 40 anys, ja que són els que tenen major risc de complicacions, remarquen des del Departament de Salut. Les persones que acudeixin a vacunar-se han de dur la Targeta Sanitària i el DNI.
El primer punt a posar-se en funcionament va ser aquest dimarts el de l’EAP Terra Alta, concretament al Casal de Joventut de Gandesa, entre les 9h del matí i fins les 14h de la tarda. Es van administrar durant aquesta jornada un total de 317 primeres dosis de la vacuna contra la Covid-19.
Els propers municipis que disposaran de punt de vacunació sense cita prèvia seran els de l’EAP d’Ulldecona-La Sénia, l’EAP Ametlla de Mar-Perelló i a l’EAP Sant Carles de la Ràpita-Alcanar, segons ha informat Salut.

Disponibilitat de dosis

Mar Lleixà, gerent de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre, ha realçat aquesta iniciativa, destacant que «seguim avançant en l’estratègia de vacunació, procurant administrar el màxim de dosis de la vacuna per tal de tenir la població immunitzada com més aviat millor». 
Lleixà també ha avisat que «la disponibilitat de dosis no és molt elevada, però malgrat això s’ha volgut impulsar aquesta campanya, tenint en compte que s’anirà repetint el model a mesura que es tingui més disponibilitat de vacunes». És per a això que es demana prudència a la població a l’hora d’assistir als punts de vacunació sense cita prèvia. 

Comentarios
Multimedia Diari