Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Jesús estrena un hotel d’entitats a l’edifici de l’EMD

  Dotarà d’un espai totes aquelles associacions que no disposen de seu social amb les condicions necessàries per fer les seues activitats

  18 enero 2023 18:25 | Actualizado a 18 enero 2023 23:42
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Jesús ha estrenat l’Hotel d’Entitats en el marc del primer Consell de Participació Ciutadana del 2023 i amb la presència de tot el teixit associatiu que en forma part.

  L’ampli i sòlid associacionisme que caracteritza el poble de Jesús, representat per més de 30 entitats, compta a partir d’ara amb un nou espai pensat per fomentar la participació ciutadana en totes les seues vessants.

  Amb la creació d’aquest lloc de reunió i trobada es pretén impulsar l’activitat social dins de cada entitat, i a la vegada maximitzar l’interacció entre associacions permetent l’intercanvi d’informació de manera fluida entre les mateixes.

  Es tracta d’un equipament públic de titularitat municipal que s’oferirà de manera gratuita a les entitats jesusenques inscrites al Registre d’Entitats. L’Hotel d’entitats pretén cedir un espai a totes aquelles entitats que no disposen de seu social amb les condicions necessàries per poder fomentar la seua activitat habitual.

  A l’hotel d’entitats s’han habilitat sis despatxos amb connexió a internet, un arxiu, una sala de reunions per a trobades de fins a 16 participants i un espai obert de trobada de 100 metres, a més de la sala de conferències i la seua social de l’Associació de Dones.

  Amb la inauguració d’aquest espai es completen les obres a la segona planta de l’edifici de la Immaculada.

  Comentarios
  Multimedia Diari