La descoberta del Delta

Obre una nova temporada MónNatura Delta de l'Ebre, l'equipament que la Fundació Catalunya-La Pedrera té vora la Tancada per donar a conèixer els valors d'aquest espai natural

19 mayo 2017 23:31 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Ha arribat el dia. Avui reobre les seves portes MónNatura Delta de l’Ebre, després de dos mesos tancat per tasques de manteniment.

El centre d’interpretació de la Fundació Catalunya-La Pedrera, dedicat a donar a conèixer la natura i la cultura d’una de les principals zones humides de la Mediterrània, encara la que serà la seva quarta temporada amb tot un seguit de noves propostes per als visitants.

La sal, la pesca tradicional i l’observació d’ocells són els tres grans fils conductors que mouen i condueixen aquest equipament.

Una de les novetats destacades d’aquest any serà la visita gastronòmica del centre, que s’estrenarà de cara a la primavera i es realitzarà els dissabtes i diumenges al matí.

La visita tindrà una durada d’una hora i mitja i permetrà visitar els diferents espais alhora que es van donant a conèixer els aliments que es poden trobar en l’entorn més immediat, com l’arròs, el peix, el marisc o les aus.

Una altra de les novetats i millores que s’han fet al centre és la instal·lació d’un tendal al Mirador 360º, per tal de cobrir un espai que a l’estiu resulta molt calorós per als visitants.

Només el 2014, el centre, amb una superfície de 41,2 hectàrees, va viure un creixement del 20% del nombre de visitants.

En els deu mesos que va estar obert l’any passat, Món Natura Delta va rebre prop de 20.000 persones que van visitar l’equipament i van participar en algunes de les seves propostes.

 

Portes obertes

El proper mes de març es compliran tres anys de la posada en marxa de l’espai de divulgació, recuperat per a la natura i que reivindica el territori. La Fundació Catalunya-la Pedrera celebrarà aquest aniversari amb una jornada de portes obertes el dia 26 d’abril.

També en aquesta nova temporada es repetirà la visita d’estiu del centre ‘Els colors del tardet’ i de cara al setembre es preveu acollir la segona edició del Delta Birding Festival, el primer certamen d’aquestes característiques que s’organitza a Catalunya i que pretén fomentar el birdwatching o turisme d’observació d’ocells.

Comentarios
Multimedia Diari