La Diputació de Tarragona inicia els treballs de redacció del projecte de millora de la carretera de Poble Nou

La via és de titularitat dels ajuntaments de la Ràpita i d’Amposta, i està previst que passi a mans de la Diputació un cop s’hagi aprovat el Pla Zonal 

29 junio 2021 15:40 | Actualizado a 29 junio 2021 15:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Diputació de Tarragona mantindrà en els propers dies una sèrie de reunions amb els ajuntaments titulars de la carretera de Sant Carles de la Ràpita al Poblenou del Delta (Amposta), per tal d’iniciar els treballs de redacció del projecte constructiu de les obres de condicionament de la nova carretera i del corresponent estudi d’impacte ambiental. L’adjudicació del projecte s’ha dut a terme aquest mes de juny i, en pocs dies, ja es comença a treballar per tal que la proposta de millora per a la carretera estigui redactada en el primer semestre de 2022.

L’empresa Bac Engineering Consultancy Group SL serà la responsable de la creació del projecte d’obres de condicionament, després que hagi guanyat un dels lots del concurs públic iniciat per la Diputació per accelerar el disseny del millora de la via. El segon lot s’ha adjudicat a l’empresa Agresta s.coop, que s’encarregarà de la redacció de l’estudi d’impacte ambiental. Es tracta d’un document que analitza com la nova carretera pot afectar l’entorn natural i planteja les millors solucions per tal de no alterar-lo.

Actualment, la carretera del Poblenou al Delta és de titularitat dels ajuntaments de Sant Carles de la Ràpita i d’Amposta. Està previst que passi a mans de la Diputació de Tarragona una vegada s’hagi aprovat el seu Pla Zonal, un pla que proposa ampliar la xarxa de carreteres de la Diputació afegint-hi vials municipals i defineix una metodologia per prioritzar les actuacions de millora a la xarxa.

Per tal que s’aprovi el Pla Zonal, cal el vist-i-plau del Departament de Vicepresidència i Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat, que és l’òrgan encarregat de validar la definició de la xarxa local de carreteres de Catalunya.

Comentarios
Multimedia Diari