La neu cobreix la Terra Alta

Als cims del Port s'acumulen més de 25 centímetres en aquest matí de dimarts

06 febrero 2018 12:26 | Actualizado a 08 febrero 2018 12:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La nevada ha quallat aquest dimarts en cotes baixes de la Terra Alta, deixant imatges de postal però també creant alguns problemes a la xarxa viària.

Des de les 10.30 hores aproximadament i fins a primera hora de la tarda ha estat tallada la carretera T-334 entre els municipis d'Horta de Sant Joan i Bot, mentre que en d’altres vies de la comarca les màquines lleva-neu treballen per deixar la calçada practicable i es recomana l’ús de cadenes als conductors, com a la carretera entre Gandesa i Bot. El pas de camions per la carretera N-420 està restringit entre Gandesa i l'Aragó. 

En poblacions com Arnes, també s’han hagut de netejar els carrers, tal i com mostra el vídeo de l’exdelegat del Govern a l’Ebre, Xavier Pallarès, a Twitter. 

A les zones més altes del massís del Port, com és el Caro, els gruixos de neu superen ja els 25 centímetres.

La nevada ha arribat també a la Ribera d'Ebre, com mostra aquest vídeo del Coll de Fatxes, a la C-44, entre  Tivissa i Vandellòs (font: Bombers Voluntaris de Tivissa).

Recordem a més que e l Consell Comarcal de la Terra Alta ha avançat el retorn dels estudiants de l’Institut de Gandesa a casa.

Segons Protecció Civil. A primera hora ja s’havia anul·lat la ruta de transport escolar Arnes-Bot-Horta de Sant Joan (75 alumnes), i a mig matí s'ha decidit el retorn de la resta d'estudiants, 253, a les seves respectives poblacions.

A més, s'ha tancat l'escola del Prat del Compte, amb cinc alumnes. En total, 333 alumnes s'han quedat sense classes.

Comentarios
Multimedia Diari