La neu talla una carretera i deixa més de 300 alumnes sense classe a la Terra Alta

La via afectada per l'acumulació de neu és la T-334 entre Horta de Sant Joan i Bot

06 febrero 2018 10:21 | Actualizado a 07 febrero 2018 10:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El temporal de neu ha arribat aquest dimarts al matí a les primeres poblacions de les Terres de l’Ebre, en especial a la Terra Alta. A Horta de Sant Joan hi ha acumulats ja més de 4 centímetres de neu. Una enfarinada ha cobert també Gandesa i Corbera d’Ebre, mentre continuen acumulant-se gruixos importants de neu als cims més elevats del Parc Natural dels Ports, sobretot a l’entorn de Caro. A poblacions com la Sénia, al Montsià, o Paüls, al Baix Ebre, ha caigut aigua-neu de forma puntual però no ha quallat.

El  Consell Comarcal  de la Terra Alta ha avançat el retorn dels estudiants de l’Institut de Gandesa a casa al llarg del matí, segons Protecció Civil. A primera hora ja s’havia anul·lat la ruta de transport escolar Arnes-Bot-Horta de Sant Joan (75 alumnes), i a mig matí s'ha decidit el retorn de la resta d'estudiants, 253, a les seves respectives poblacions.  A més,  s'ha tancat l'escola del Prat del Compte, amb cinc alumnes, per precaució. En total, 333 alumnes s'han quedat sense classes. 

Pel que fa a l’afectació a la xarxa viària, hi ha tallada la carretera T-334 entre Horta de Sant Joan i Bot.  La situació ha obligat a posar en marxa la brigada de manteniment de carreteres de la Diputació de Tarragona.  

Comentarios
Multimedia Diari