La nova Oficina Jove de la Terra Alta donarà serveis a més de 1.700 nois i noies de la comarca

L'equipament, ubicat a Gandesa, és el tercer d'aquest tipus que es posa en funcionament a les Terres de l'Ebre

| Actualizado a 22 mayo 2017 11:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El director general de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, Toni Reig, acompanyat per l'alcalde de Gandesa i president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, ha inaugurat avui l'Oficina Jove d'àmbit comarcal. El nou equipament, ubicat a l'antic Telecentre de la Terra Alta, a Gandesa, agrupa en un sol espai diferents serveis públics i donarà atenció als 1.781 joves d'entre 15 i 29 anys de la comarca. L'equip professional de l'oficina oferirà assessorament personalitzat i especialitzat sobre orientació laboral i formació, orientació acadèmica i salut. Es tracta de la tercera Oficina Jove de les Terres de l'Ebre, després de les del Montsià i el Baix Ebre.

 

Les Oficines Joves formen part del model d'equipaments i serveis per a la joventut que el Departament de Benestar Social i Família estén arreu del país per afavorir l'emancipació juvenil i la territorialització dels serveis. L'any passat, els 300 Punts d'Informació Juvenil i les 32 Oficines Joves van atendre 586.986 joves, que van fer 945.336 consultes.

 

A més, des del 2013 hi ha activa l'Oficina Jove Virtual www.oficinajove.cat, que permet accedir a un total de 1.126 recursos i serveis de tots els departaments i institucions destinats a les persones joves. Durant el 2014, aquest web va registrar un total de 42.988 sessions iniciades per 30.503 usuaris, que van comportar 118.500 visites.

Comentarios
Multimedia Diari