La piscina municipal i els pavellons esportius de la Ràpita reobren al públic el dilluns 8 de juny

Es reprendran els entrenaments dels clubs limitant els aforaments i extremant les mesures d'higiene

03 junio 2020 21:40 | Actualizado a 04 junio 2020 15:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els equipaments esportius de la Ràpita tornen a obrir al públic a partir d'aquest dilluns 8 de juny, quan entrarà en vigor de la Fase 3 del desconfinament a les Terres de l'Ebre. La regidoria d'Esports de l'Ajuntament ha treballat en un protocol que permetrà als usuaris de la piscina municipal i els diferents pavellons esportius realitzar la seva activitat habitual de manera segura durant les diferents fases del desconfinament.

Així, per accedir a la piscina municipal entre 8 i el 21 de juny (mentre duri la Fase 3) serà preferible demanar cita prèvia al telèfon 977 74 58 20 (de 7 a 20 hores). Tindran preferència els abonats i no es faran abonaments mensuals nous, però si es vendran tiquets per 10 banys o per un bany puntual.

En la modalitat de piscina esportiva, l'ocupació serà només d'una persona per carril o un màxim de 4 si són de la mateixa unitat familiar. En la modalitat de piscina recreativa, l'aforament serà d'un terç de la capacitat, és a dir, de 25 persones.

Pel que fa a les altres instal·lacions esportives municipals (pavelló d'esports i pista annexa, pista de patinatge i pista coberta de l'estadi de la Devesa), els clubs que ho demanin a la regidoria en podran fer ús en diferents franges dins d'un horari de 10 a 13 i de 16 a 20 hores.
En aquestes pistes també s'aplicarà una limitació de l'aforament a un màxim de 15 persones, excepte en aquelles instal·lacions que permetin dividir la superfície on cada partició podrà ser utilitzada per 10 persones.

La regidora d'Esports, Àngela Reverté, ha demanat "responsabilitat" a tots els usuaris de les instal·lacions esportives. "Caldrà que fem un ús responsable dels equipaments durant cada fase del desconfinament, adaptant-nos a les circumstàncies del moment", ha dit.

A escala general, caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat i portar la mascareta al moment d'entrar i sortir. Abans d'accedir a l'equipament, caldrà esperar que surti el grup anterior. Fins a la Fase 4 no es podran fer servir els vestidors. Per últim, caldrà emplenar un Compromís de Responsabilitat abans de fer qualsevol activitat als equipaments esportius municipals.

Cal subratllar que abans de l'obertura dels equipaments esportius, la regidoria d'Esports ha treballat durant les últimes setmanes per tal d'aprovisionar-se de materials de protecció, adequar els equipaments a la situació actual i netejar i desinfectar les instal·lacions.

Comentarios
Multimedia Diari