La segona edició de la Nit de la Comunicació reconeix els periodistes veterans

També es va lliurar el Premi de Periodisme de les Terres de l'Ebre

30 marzo 2021 15:03 | Actualizado a 30 marzo 2021 15:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Demarcació Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya va celebrar divendres al vespre la segona edició de la Nit de la Comunicació a l’Hotel Corona de Tortosa. La festa anual de retrobament del periodisme ebrenc busca reconèixer la trajectòria professional dels periodistes de les Terres de l’Ebre i del nord de Castelló, així com marcar en el calendari efemèrides importants dels mitjans de comunicació.
Enguany els homenatjats van ser, a títol individual: Tomàs Carot, Guillem Comí, Arturo Gaya, Julio Vidal, Antonio Cordero, Luz Acero, Elíes Pujol i Joana Domènech. També van pujar a l’escenari dos mitjans, La Plana Ràdio, pel reconeixement als seus vint-i-cinc anys, i Surtdecasa, pels seus deu. Així mateix es va lliurar el Micro Daurat 2019 a la catedràtica i periodista Amparo Moreno, i es va donar la benvinguda com a 11 nous col·legiats.

Finalment es va lliurar el VI Premi Terres de l’Ebre de Periodisme, que va recaure en la sèrie de 12 programes Espai de Saó Fonda emès per Canal Terres de l’Ebre; el treball «La història dels oblidats: soldats de l’Ebre al Valle de los Caídos», publicat al Setmanari l’Ebre per Andreu Prunera, i «26M El Reportatge», del periodista Daniel Sainz de Aja.
 

Comentarios
Multimedia Diari