Milloren la flota d’autobusos i reformen l’estació de Tortosa

Aquest mes de gener, l’empresa Hife incorpora 10 vehicles per millorar les comunicacions en la xarxa de serveis regulars

02 enero 2020 22:00 | Actualizado a 03 enero 2020 18:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els passatgers i usuaris de les Terres de l’Ebre inauguraran aquest principi d’any 2020 una nova sèrie de busos que els transportaran amb més confort, seguretat i sostenibilitat per les Terres de L’Ebre i també cap a Barcelona, a l’aeroport del Prat i les ciutats de Tarragona, Castelló i València. 

Es tracta de 10 vehicles d’última generació, amb una inversió aproximada de 3 milions d’euros. Aquesta actuació s’emmarca dins del pla de renovació i millora que HIFE està implementant durant els darrers anys al Camp de Tarragona i a Les Terres de L’Ebre. 

La companyia demostra una clara aposta per mantenir un bon nivell de qualitat amb una flota més sostenible i segura per als seus usuaris. 

Els nous autobusos de darrera fabricació, amb normativa Euro 6 de baixes emissions atmosfèriques, estan dotats d’espai per a cadires de rodes, servei, suports als seients per a carregar els telèfons mòbils, amb un confort adaptat a cada tipus de distància i línia que recorreran els vehicles.

Per una altra banda, també aquest mes de gener, la Direcció General de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, inicia les esperades reformes de l’estació d’autobusos de Tortosa. 

Aquestes obres consisteixen a implementar millores a la sala d’espera i reforma dels serveis de l’estació, instal·lant portes elèctriques als accessos de l’àrea d’usuaris, substituint el paviment de tota campa de l’estació, i millorant els pluvials d’aquesta. 

Les obres s’inicien aquesta primera setmana de gener i tenen una durada aproximada de 3 a 4 mesos. 

Mentre duren les obres s’ha previst un pla de mobilitat alternatiu amb sortides i arribades de busos amb andanes provisionals pels carrers laterals de l’estació, i també per una part la mateixa, ja que l’obra es realitzarà amb dues fases.

Comentarios
Multimedia Diari