Conveni per la contractació de 14 joves a Amposta

L'Ajuntament i l’empresa Effective Logistics formalitzen l’acord, que permet fer efectiva la subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya

| Actualizado a 31 marzo 2022 08:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament d’Amposta i l’empresa Effective Logistics & Picking, del grup Nath, han signat un conveni d’agrupació d’entitats per fer efectiva la subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), segons la qual l’empresa ha contractat 14 joves menors de 30 anys durant un any per a fer d’operaris de magatzem i l’Ajuntament és el responsable de fer la formació d’aquests joves per tal que obtinguin el certificat professional. Així, els joves treballen un 75 per cent de la jornada a l’empresa mentre que el 25 per cent restant segueixen formació tant al Sindicat com a l’Institut Montsià. «L’objectiu és millorar la professionalització d’aquests 14 joves que, durant un any, tenen un contracte laboral i se’ls forma en diferents aspectes perquè quan acabin aquest contracte puguin trobar una feina», assenyalà l’alcalde, Adam Tomàs.

Effective Logistics & Picking és l’empresa de logística del grup de moda Nath, implantat a Amposta des de fa anys i que els darrers temps ha viscut una expansió amb la incorporació de noves marques. Opera des del polígon de l’Oriola i actualment compta amb una plantilla d’unes 75 persones.

Segons va remarcar l’alcalde en la signatura del conveni ahir, la implantació d’Effective Logístics al polígon de l’Oriola va ser un moment important per a la capital del Montsià «i va donar sortida a unes naus industrials que feia massa temps que estaven buides», en referència a les instal·lacions de l’antiga fàbrica Antaix. «L’aposta de l’empresa per quedar-se a Amposta ha sigut ferma i per això, com a Ajuntament, havíem de donar-li tot el nostre suport amb aquesta subvenció que ens arriba del SOC o amb altres ajudes com la bonificació de l’IBI per la contractació de les persones o la bonificació de l’IAE», afegí.

«Vam apostar per mantindre l’activitat a Amposta i per poder crear llocs de treball de qualitat al territori, i aquesta oportunitat és bona per a nosaltres, però també per als joves que es poden formar en el sector de la logística, actualment en creixement», afirmà per la seua banda el representant de l’empresa, Pau Sabaté.

Comentarios
Multimedia Diari