L'Ajuntament de Tortosa millora les parades de bus urbà

S’hi instal·len bancs i s’hi facilita informació i horaris. Els canvis responen a demandes ciutadanes i de les associacions de veïns

07 febrero 2018 09:48 | Actualizado a 08 febrero 2018 12:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Tortosa ha incorporat algunes millores en les parades de bus urbà de la ciutat. 

Així, s’han instal·lant bancs a les parades que no disposen de marquesina i que, per tant, no oferien la possibilitat de seure. Aquestes parades on s’han col·locat bancs són a l’avinguda del Canigó (Institut C. Despuig, L2), als porxos de la plaça de la Constitució (L1), i a l’avinguda de la Generalitat (davant del Parc Municipal, L1 i L3).

A les parades ara també apareix informació de serveis i els horaris de la línia. La regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Tortosa, Meritxell Roigé, ha avançat que l’L3 que ara arriba al Nucli Antic disposarà de més parades. 

També hi haurà preus del bitllet més ajustats, amb un increment del topall d’abonaments a preu reduït que passen de 150 a 250 viatges, per a jubilats, estudiants i famílies nombroses. Roigé ha destacat que actualment hi ha expedides més de 2800 targetes d’abonament.
Aquestes millores responen a demandes ciutadanes i de les associacions de veïns, i busquen oferir un millor servei, amb més comoditats, als usuaris del transport públic municipal, així com potenciar el turisme de cara als visitants.

El grup Movem Tortosa, per la seua banda, ha volgut recordar a les xarxes socials com aquest reclam de millores per incrementar l’ús del bus urbà i millorar el seu servei era una moció que van presentar al ple del passat octubre.

Comentarios
Multimedia Diari