L'Aldea arranja 14 camins municipals

El temporal Glòria i els forts aiguats van ser el principal motiu del deteriorament dels vials

27 julio 2020 09:30 | Actualizado a 27 julio 2020 09:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de l’Aldea arranjarà fins a 14 camins municipals deteriorats principalment a causa dels forts aiguats de la tardor i el temporal Glòria. En el marc del Pla de millora de camins municipals, la Regidoria d’Acció Urbana i Rural va tornar a engegar la millora dels camins municipals, que es realitzarà tant amb àrids reciclats com amb reg asfàltic.

El regidor d’Acció Urbana i Rural, Pepe Caballé, afirmava que «ens vam trobar força camins deteriorats, que els forts aiguats de la tardor i del temporal Glòria ens els van deteriorar encara més, però estem portant a terme d’una manera decidida l’arranjament dels camins que L’Aldea es mereix». El regidor recordava també que el municipi compta amb 91 quilòmetres de camins municipals, pel que «actualment s’està destinant el màxim de recursos per millorar-los».

De moment, i segons comunicaven des del consistori, està previst que s’arrangen amb àrids reciclats el camí de la Séquia Mare, el de Bernis R1 i el vial de Mas del Barquero. D’altra banda, la resta es repararan amb reg asfàltic: un total de 6.000 metres quadrats contractats directament pel consistori i 8.000 metres quadrats a càrrec d’una subvenció que la Diputació de Tarragona ha atorgat a l’Ajuntament.

Aquestes últimes mesures afectaran el camí de Cuba, el de la Castellona, el del Lligallo de les Veles i el de les Granges d’Albesa, així com el camí de l’estació de Renfe, entre pont AP-7 i vial del tren; el de Trobus i el camí Ligallo Bicicleto, el de l’Esquilador o, entre altres, el del peatge superior a l’AP-7.

Comentarios
Multimedia Diari