Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Les Coves Meravelles de Benifallet tornen a obrir portes

Durant el 2022 hi va haver més de 37.000 visites entre l’espai geològic i el Llagut

19 enero 2023 21:09 | Actualizado a 20 enero 2023 20:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Les Coves Meravelles de Benifallet reobren les seves portes aquesta temporada 2023 amb novetats. Enguany, l’ajuntament s’ha proposat fer una forta aposta pel patrimoni turístic, tot reivindicant el valor d’indrets i elements com el llagut o d’aquest espai geològic que durant l’any passat van rebre més de 37.000 visites, a més d’incorporant figures clau noves en la seva gestió.

Segons ha anunciat el consistori, enguany farà una inversió per remodelar i renovar el departament turístic. D’una banda, es crearan llocs de treball que donin resposta a la necessitat d’atendre els visitants que s’hi apropin durant les èpoques més desestacionalitzades. En aquest sentit, l’ajuntament fa referència a les dades extretes d’anys anteriors que indiquen que un 70% de les persones que han anat a contemplar l’espai formen part del turisme nacional i que majoritàriament ho han fet durant els caps de setmana o en dies festius.

El turista estranger, en canvi, es troba més localitzat en els caps de setmana i durant èpoques menys freqüentades.

Així, l’administració ha conclòs que és necessari incorporar una persona tècnica en turisme en l’oficina d’aquesta àrea. «Per nosaltres tot l’any és turístic, ja sigui amb les coves, les rutes de senderisme o les visites al poblat ibèric», indica la regidora de Turisme, Sílvia Folqué, tot afegint que cada any es van fent millores en el conjunt patrimonial del municipi i destacant que les novetats «permetran continuar sumant en actius turístics i tenir una visió més àmplia del sector i els recursos actius».

També s’implementaran altres iniciatives que milloraran el llegat turístic que el municipi fa anys que dona a conèixer.

Finalment, segons ha anunciat el consistori, el mes de març es reprendran les visites amb llagut que tornaran a fer els habituals recorreguts fluvials que mostren l’entorn natural de la zona, la particularitat de la flora i la fauna, a més de la història del municipi, entre altres.

Comentarios
Multimedia Diari