Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Les Jornades Gastronòmiques del Musclo de Deltebre promouen la cuina de proximitat

Se celebraran del 9 de juny al 9 de juliol i en l’edició d’enguany hi participen 14 restaurants amb menús d’entre 6 i 45 euros

07 junio 2023 12:37 | Actualizado a 07 junio 2023 17:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Des del dia 9 de juny i fins al 9 de juliol, Deltebre gaudirà d’una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Musclo, la qual s’engloba dins del Cicle de Gastronomia de Deltebre i ha de permetre, com ha remarcat la regidoria d’Acció Comercial, Ingrid Santiago, «continuar realçant la cuina de proximitat i els productes de qualitat que tenim al nostre territori».

En l’edició d’enguany participen 14 restaurants els quals ofereixen tapes i menús que oscil·len entre els 6 € i els 45 €. També, consolidant el model iniciat recentment, hi participen fins a quatre peixateries del municipi les quals ofereixen lots de producte per tal que, més enllà de degustar el musclo als restaurants i bars, els veïns i veïnes també el puguin cuinar a casa seva.

Santiago ha explicat que «les jornades gastronòmiques que impulsem com a Ajuntament de Deltebre, conjuntament amb la Federació de Comerç i Turisme (Fecotur), són una oportunitat per dinamitzar el comerç local i per seguir enfortint el sector turístic tot unint el millor paisatge, amb el millor producte i la millor cuina».

Aquesta vegada, i per evitar que les altes temperatures previstes per aquesta temporada d’estiu debilitin el producte, les jornades s’han avançat un mes respecte a la seva anterior edició.

El tinent d’alcaldia de #DeltebreActiu, Robert Bertomeu, ha destacat que «el musclo és un dels productes amb més sabor i més preuats del territori, per això hem de saber unir esforços des de tots els sectors per facilitar, encara més, la seva promoció».

Comentarios
Multimedia Diari