L’esport ebrenc, solidari amb el club de futbol d’Alcanar

Diversos equips del territori destinen les recaptacions dels partits al club canareu, que ha perdut material i té el camp impracticable

10 septiembre 2021 10:42 | Actualizado a 10 septiembre 2021 10:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La crida realitzada pel club de futbol (CF) Alcanar ha tingut una repercussió molt positiva i resposta ràpida per part de moltes entitats esportives ebrenques i de la comarca veïna del Maestrat. L’equip ha tornat als entrenaments al camp del Vinaròs i  a la normalitat, després de les greus conseqüències que va patir el club canareu a causa dels aiguats que van assotar la  població del Montsià.

El futbol ebrenc s’ha bolcat amb el CF Alcanar després dels aiguats que van arrasar el camp municipal de la Fanecada, un dels indrets on els efectes de la gran quantitat de pluja caiguda el passat 1 de setembre va fer més estralls. Ho han perdut gairebé tot. Davant aquests moments tan durs diferents iniciatives de clubs ebrencs han sorgit per a intentar pal·liar els efectes que han deixat el terreny de joc impracticable.
El CF Alcanar ha demanat en un comunicat, l’ajut i solidaritat del teixit esportiu. «Ho hem perdut tot, material, roba, documents, i al camp de la Fanecada, on entrenen els equips i juguen els partits, hi ha zones amb prop d’un metre de fang». En la crida es demanda diferents tipus d’aportacions. «Qualsevol ajut serà benvinguda en aquests moments, necessitem material esportiu, roba i sobretot un camp on poder entrenar i jugar».

La junta directiva del SCER l’Ametlla de Mar, va ser un dels primers a respondre a la crida del CF Alcanar. Els directius del club de la Cala, van decidir destinar al club canareu, els ingressos del partit de Quarta Catalana entre el SCER l’Ametlla de Mar «B» i el Camarles «B». També s’han sumat el CF Jesús Catalònia, destinant el benefici de les rifes dels partits del passat cap de setmana a donar suport al club canareu. El CF Camarles, juntament amb el Futbol Formatiu Terres de l’Ebre, els hi han destinat la recaptació dels partits que van disputar el passat cap de setmana. El CF Ulldecona i el CF la Sénia, equips veïns han volgut demostrar la seua complicitat en aquests moments tan durs, i han passat a la seua disposició el material necessari i les seus instal·lacions per poder entrenar i jugar partits.
També la UE Rapitenca ha anunciat diferents accions solidàries i el CF Gandesa, va destinar la recaptació del seu partit de Festes Majors, per al club canareu.

«Monsortirem»: Nova plataforma  per a canalitzar la solidaritat ciutadana
L’episodi de fortes pluges torrencials del passat 1 de setembre va causar inundacions al municipi d’Alcanar, amb greus desperfectes. Aquesta catàstrofe va fer sorgir una allau de voluntariat durant els primers dies d’emergència. Ara, en aquest context, ha nascut la Plataforma Ciutadana Monsortirem, formada per membres de la societat civil d’Alcanar, les Cases i Alcanar Platja amb l’objectiu de canalitzar accions de solidaritat per a recaptar fons per a la reconstrucció del municipi. En els pròxims dies la plataforma farà un acte públic per a donar-se a conéixer. Es faran, entre d’altres, concerts i activitats solidàries.

Comentarios
Multimedia Diari