Més de 2.000 persones es manifesten a Tortosa reclamant la llibertat dels 'presos polítics'

La mobilització ha sortit de la plaça Gerard Vergés, precedida d'una tractorada, i ha finalitzat a la plaça del Carrilet

08 noviembre 2017 12:10 | Actualizado a 09 noviembre 2017 19:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Més de 2.000 persones han sortit al carrer a Tortosa aquest dimecres al migdia, dia de vaga general, per reclamar la llibertat dels 'presos polítics'. La mobilització ha arrencat a la plaça Gerard Vergés, precedida d'una desena de tractors, i ha recorregut tota l'Avinguda Generalitat fins arribar a la plaça del Carrilet.

En la mobilització s'han vist persones de totes les edats a més d'autoritats i polítics del territori. Destacava la presència de  l'ex secretari d'Hisenda de la Generalitat Lluís  Salvadó, i Jordi Romeva, pare del conseller detingut i que actualment està a la presó Raül Romeva.

Un cop a la plaça del Carrilet, s'ha llegit un poema de Joana Raspall i Jordi Romeva ha llegit el manifest en defensa de l'autogovern de Catalunya. En acabar, en cridar 'us volem a casa!' en relació als consellers i vicepresident detinguts, la multitud a esclatat en crits de 'llibertat!' i grans aplaudiments, sent un dels moments més emocionants de la jornada.

 

Comentarios
Multimedia Diari