Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Més de 70 sancions a la Ràpita per llençar malament la brossa

Hi ha gent que també es deixa la poda fora del lloc indicat

04 octubre 2022 17:42 | Actualizado a 04 octubre 2022 17:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Policia Local de la Ràpita ha aixecat més de 70 actes per actituds incíviques relacionades amb la recollida de brossa.

Segons assegura en un comunicat, aquestes sancions s’han imposat en els darrers mesos i, bàsicament, estan relacionades amb el mal ús de les illes de contenidors del municipi.

Bàsicament, les problemàtiques passen pel dipòsit de la brossa fora dels contenidors, l’abandonament d’objectes voluminosos a les illes o de poda fora del lloc indicat per a aquesta.

$!Poda mal llençada. Foto: Twitter Ajuntament de la Ràpita

La regidora de Governació, Conxi Vizcarro, ha declarat que «és una problemàtica que es repeteix cada estiu i, des de l’Ajuntament de la Ràpita, hem de sancionar qualsevol acte incívic que perjudiqui el manteniment de la via pública i la imatge del poble».

L’Ajuntament de la Ràpita té a disposició de la ciutadania diversos serveis públics per desfer-se dels objectes voluminosos o restes de poda, entre d’altres.

La deixalleria municipal està oberta de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 15 a 18 hores i, els dissabtes, de 9 a 13 hores. El telèfon de contacte és el 977 74 07 17.

Comentarios
Multimedia Diari