Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Milloren la carretera T-342, entre Roquetes i els Reguers

  En marxa les obres per eixamplar la carretera i el pont, construir
  dues rotondes i habilitar un carril per a bicicletes i vianants

  20 febrero 2023 17:10 | Actualizado a 21 febrero 2023 07:00
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  La Diputació de Tarragona executa les obres de millora de la carretera T-342 entre Roquetes i els Reguers (Tortosa). Amb una inversió de 4,3 milions d’euros, l’actuació abasta un tram de 6 quilòmetres i té un període d’execució de 18 mesos.

  El projecte contempla l’eixamplament general de la via i també del pont sobre el barranc de la Vall Cervera, a més de la construcció de dues rotondes i l’habilitació d’un carril per a bicicletes i vianants.

  Segons es detalla al projecte, el pont proper als Reguers passarà a tenir una amplada de més de 8 metres. S’hi proposa una ampliació de la llum central mitjançant dues bigues prefabricades, col·locades a cada costat del calaix existent i que recolzen sobre uns carregadors situats a l’estrep actual, en el sobreample del miradors. Per tal de descarregar l’estructura actual es proposa demolir 1,15 metres de les ales de l’estructura actual mantenint-ne l’armadura.

  Per altra banda, el projecte pretén donar una solució més adequada i segura a les interseccions situades a la sortida de l’entramat urbà de Roquetes i a la confluència amb el camí de Mirambó i el vial d’accés al Mont Caro, canviant la morfologia de les interseccions actuals, en forma de T, per rotondes.

  L’actuació suposarà també la canalització de fibra òptica de tot el tram de la carretera, per la qual circulen diàriament uns 3.200 vehicles, segons dades de la Diputació.

  Comentarios
  Multimedia Diari