Móra d'Ebre inicia les obres de millora del Passeig del Pont

L'actuació suposa una nova fase en el procés d'ordenament de la façana fluvial del municipi, en un tram de 144 metres

19 mayo 2017 16:06 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Móra d’Ebre ha iniciat les obres de millora del passeig del Pont, que tindran una durada estimada de tres mesos. Aquest passeig ha patit un deteriorament del paviment a causa dels anys, de l’ús continuat com a emplaçament del mercat no sedentari de la població i de l’efecte de l’arbrat, segons remarca l’Ajuntament.

Amb aquestes obres es pretén urbanitzar tota la zona del passeig en el marc de l’ordenament de la façana fluvial del municipi, que ja s’ha iniciat amb les obres d’enjardinament de l’illa de Saurí i que tindrà, com a element final, la passera que s’ha d’ubicar damunt del barranc de Faneca amb l’objectiu d’unir les dues actuacions anteriors. La nova façana fluvial seguirà la imatge que ja es va definir el la urbanització del passeig de l’Ebre.

Les obres tenen una superfície d’actuació de 2.754 m2 i una llargada longitudinal de 144 metres, entre el pont de les arcades i la font davant de la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. En una primera fase es retirarà l’arbrat existent, que serà reposat amb noves espècies vegetals més adequades al territori. Posteriorment s’actuarà per a millorar l’estat de la pavimentació de la zona d’actuació. També està previst retirar la glorieta situada al tram final del passeig.

Les obres seran executades per la empresa concessionària del concurs del mercat municipal, tal com es recull a les bases de licitació.

Comentarios
Multimedia Diari