Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Móra la Nova demana que no es tanqui l’oficina de Correus

L’Ajuntament ha decidit enviar una carta a la seu de Tarragona

| Actualizado a 04 octubre 2022 19:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Davant els indicis sobre el tancament de l’oficina de Correus de Móra la Nova, l’Ajuntament ha decidit enviar una carta a la seu de Correus de Tarragona, mostrant la preocupació per la supressió de l’oficina i sol·licitant una reunió urgent amb la direcció. Tanmateix, l’Ajuntament ja s’hi havia reunit l’any 2019 i havia enviat una altra carta el 2021, per evitar, precisament, aquest fet.

El motiu del tancament de l’oficina és dona per una política de centralització de l’administració i per la mancança d’un espai adequat per aquesta finalitat. Amb la construcció del nou Institut Escola, existeix l’opció d’habilitar-hi una nova oficina de correus, però mentre aquesta possibilitat no es faci realitat, es continuaran buscant alternatives.

L’Ajuntament està disposat a col·laborar en tot el que estigui a les seves mans per no perdre aquest servei, que considera indispensable i de gran importància per als veïns i que considera que encara té un volum d’activitat important. És per això que mentre no es trobi una solució imminent, des de l’Ajuntament s’ha demanat a Correus que contemplin el fet de poder prolongar com fins ara el servei.

Comentarios
Multimedia Diari