Movem denuncia la 'mala gestió' en les obres del pont de Tortosa

El grup Movem Tortosa demana 'màxima transparència' per saber quin ha sigut el conflicte tècnic entre l'empresa adjudicatària i l'Ajuntament que ha provocat que es paralitzessen les obres i exigeix que es resolguen els problemes de mobilitat que causen

19 mayo 2017 17:39 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El grup municipal Movem Tortosa ha volgut mostrar la seua preocupació pels últims fets en relació a les obres del pont de l’Estat, que van aturar-se durant hores el passat cap de setmana per una discrepància entre l’empresa adjudicatària i l’Ajuntament en relació al pressupost.

“Si l’empresa demana un 60% més del que s’havia pactat, això són gairebé 2 milions d’euros de pressupost, i demostra que el concurs públic i que el projecte redactat no contemplava bé les reformes i que, per tant, es va fer malament. O és això o l’empresa està enganyant l’Ajuntament”, ha valorat el portaveu del grup, Jordi Jordan. “És evident que l’Ajuntament té una responsabilitat i que alguna cosa no ha fet bé. La mala praxis torna a estar en el si del govern”. El grup ha recordat que ja va titllar l’obra de “faraònica”. “I si finalment encara s’encareix més tindrem un altre exemple de mala gestió com les piscines. Tortosa tira endavant projectes que s’acaben modificant”.

Per una altra banda, el grup ha demanat “màxima transparència”, per saber on està exactament el conflicte tècnic entre l’empresa i l’Ajuntament. “Han d’explicar en què consisteix aquest pressupost, què és el que necessiten”, ha apuntat Jordan.

Finalment, el grup ha exigit que es resolgue els problemes de mobilitat que estan causant les obres al pont, “que han provocat moltes queixes entre la ciutadania”. Movem Tortosa proposa regular la circulació al pont amb un semàfor que done pas alternatiu perquè es puga circular en tots dos sentits i que es col·loque un agent local davant de la rotonda de Soldebre, punt d’importants embussos que es formen en hora punta. “Si ara s’allarguen encara més les obres, cal solucionar aquests problemes”, han valorat.

 

Comentarios
Multimedia Diari