Naixen 60 nadons a la Clínica Terres de l’Ebre en el primer mes del pla de contingència pel coronavirus

S'hi ha traslladat temporalment l'activitat d'obstetrícia, ginecologia i pediatria de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta

27 abril 2020 14:39 | Actualizado a 27 abril 2020 16:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Es compleix un mes des que la Clínica Terres de l’Ebre,  titularitat de l’Ajuntament de Tortosa, acull tota l’activitat de pediatria, obstetrícia i ginecologia de l’Hospital Verge de la Cinta, en el marc del pla de contingència implantat per la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre per afrontar la crisi pel coronavirus. En aquest període s’han atès un total de 59 parts i han nascut 60 nadons, ja que un dels parts va ser de bessons. D’aquests naixements, un total de 13 han estat per cesària.  En total, s’ha produït 121 ingressos de les tres especialitats. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, destaca l’esforç dels professionals tant de la Clínica com de l’Hospital, per adaptar-se a aquesta nova realitat i treballar de forma coordinada. 
Pel que fa a l’altre centre sanitari municipal, l’Hospital de la Santa Creu de Jesús, compta actualment amb tres persones ingressades per Covid-19, que se sumen a les dues germanes de la Consolació que es troben aïllades a la casa mare. 
Són dades facilitades per l’alcaldessa després de la comissió municipal de seguiment per la Covid-19 d’ahir dilluns, en la que també va informar que al llarg del cap de setmana es van aixecar 22 noves actes al municipi per incomplir el confinament. 

Comentarios
Multimedia Diari