Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Obres a la carretera TP-3311 a la Galera per evitar inundacions

  Els treballs, que finalitzaran el mes que ve, consisteixen en l’arranjament del terraplè i talussos i en la millora del drenatge

  10 septiembre 2022 18:35 | Actualizado a 10 septiembre 2022 18:37
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori està executant obres d’arranjament de la TP-3311 al seu pas pel municipi de la Galera, afectada per diversos episodis de pluges intenses a la zona en els últims mesos.

  D’una banda, l’obra, que compta amb un pressupost de 130.000 euros, consistirà en l’arranjament del terraplè i talussos de la carretera i de l’altra, la millora del drenatge a l’entorn del quilòmetre 4. Els treballs finalitzaran el mes que ve.

  L’objectiu és tenir la via preparada de cara a la tardor, quan les pluges poden ser més intenses. Aquesta via havia quedat afectada en diversos temporals de pluja, deixant el poble incomunitat, afectant el transport escolar que va cap a Santa Bàrbara o l’arribada al municipi del metge i l’infermera.

  Com ja va explicar el mes de juny la directora dels Serveis Territorials de Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori de les Terres de l’Ebre, Lídia Pino, la voluntat és millorar la seguretat de la via. Ara s’estan instal·lant uns calaixos de forma que l’aigua correrà per sota de la carretera i s’evitaran possibles inundacions en cas de fortes pluges.

  La directora també va avançar que s’estudiarà tota la carretera, des de Santa Bàrbara fins la Sénia, amb l’objectiu de fer un projecte de drenatge per definir altres punts vulnerables en aquesta via i fer noves actuacions a llarg termini.

  Comentarios
  Multimedia Diari