Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

OKP denúncia una discoteca de Deltebre per tres presumptes agressions LGTB-fòbiques

Mossos ja va obrir investigació el mes de juny al mateix centre lúdic de Terres de l’Ebre per dos casos similars

21 diciembre 2022 14:14 | Actualizado a 21 diciembre 2022 17:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Associació Cultural i LGTBI+ OKP, de Roquetes i amb una trentena d’associats, ha fet públic un comunicat per denunciar la presunta actuació negligent cap al col·lectiu que de forma reiterada han protagonitzat els responsables d’una discoteca de Deltebre, tot confiant que els propietaris i personal de seguretat d’aquest centre lúdic rectifiquin el seu comportament contra el col·lectiu que representem.

L’associació ja va denunciar fets greus el juny quan es van produir dues agressions físiques. Ara, però s’han repetit fets similars (afirma el col·lectiu) fa unes setmanes, concretament el passat mes de novembre, amb agressions verbals i empentes.

L’Associació Cultural LGTBI+ OKP està creada per ajudar i defensar les víctimes que pateixen situacions lgtb-fòbiques a les Terres de l’Ebre. I és per això que les orienten per a que acudeixin als serveis comarcals, els SAI (Servei d’Atenció Integral i acompanyament a persones LGTBI+) per a que siguin ateses, de forma gratuïta, i amb atenció jurídica i psicològica garantides, entre d’altres.

En aquest discoteca de Deltebre, tres clients van patir presumptes agressions físiques i verbals. El personal els va fer fora del recinte a empentes.

L’associació va demanar la mediació de l’Ajuntament de Deltebre, qui és va oferir per donar informació i orientació als agressors. Però a la cita ni tant sols van acudir els representants de l’empresa, i la convocatòria de la reunió que expressament es va fer per aquest motiu va ser infructuosa.

Comentarios
Multimedia Diari