Pimec assegura que la indemnització del Castor ha provocat un ''malestar extraordinari'' entre les pimes

La patronal de les petites empreses estudia afegir-se a la impugnació de la Generalitat contra l'articulat del contracte

| Actualizado a 20 mayo 2017 21:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Este Nàstic no tiene cara de play off. Lo cierto es que no la ha tenido durante las últimas semanas porque a la hora de la verdad no ha sacado a relucir la personalidad necesaria para un equipo que quiere estar arriba.

La indemnització del frustrat projecte Castor ''és un escàndol que clama al cel'' i que ha provocat un ''malestar extraordinari'' entre els teixit empresarial de les pimes catalanes, segons ha assegurat Josep Gonzàlez, president de Pimec. Gonzàlez ha explicat que no podia ser que si un projecte empresarial surt malament els ciutadans espanyols hagin de pagar les pèrdues i si surt bé tots els beneficis pels empresaris. ''Amb aquest model els empresaris viurien molt bé''. Gonzàlez ha admès que en aquest moments estan estudiant si s'afegeixen a la demanda presentada per la Generalitat contra l'articulat del contracte que preveu aquesta indemnització.

Josep Gonzàlez ha fet aquesta valoració en el transcurs de la roda de premsa convocada per fer balanç de l'exercici del 2014 i les perspectives del 2014.

Pel president de la patronal un cas d'indemnització com aquest de Castor només es pot veure a l'estat espanyol.

Comentarios
Multimedia Diari