PIMEC demana acabar amb les restriccions de mobilitat al territori i agilitzar el procés de vacunació

La patronal es reuneix amb el conseller d’Interior i el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, a qui traslladen la necessitat de garantir la continuïtat de l’activitat empresarial, tenint en compte les peculiaritats de cada territori

| Actualizado a 14 abril 2021 10:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La presidenta de PIMEC Terres de l’Ebre, Elisabet Zapater, i el vicepresident de PIMEC Terres de l’Ebre, Víctor Brunet, han demanat avui al Govern de la Generalitat acabar amb les restriccions de mobilitat a les quatre comarques del territori i agilitzar el procés de vacunació en benefici de la reactivació econòmica i empresarial. Al llarg d’una reunió amb el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, han traslladat la necessitat que les decisions del PROCICAT es prenguin tenint en compte la situació i les necessitats de les pimes i els autònoms, així com les peculiaritats de cada territori. A més, han defensat que aquestes s’executin amb la màxima antelació possible i que les restriccions vagin acompanyades de mesures de compensació.

D’altra banda, els membres de PIMEC Terres de l’Ebre han explicat la campanya PIMEC Covid Free que la patronal està duent a terme i que consisteix en la realització massiva de tests d’antígens. La presidenta de la patronal al territori ha manifestat la voluntat de l’entitat a l’hora de “seguir garantint la continuïtat de l’activitat empresarial amb la màxima seguretat per a la salut de les persones”. Així mateix, ha plantejat la necessitat de flexibilitzar les formes d’administració dels tests per impulsar tots els mecanismes de prevenció, tal com s’està fent a altres països del nostre entorn com França o Alemanya. A continuació, ha reclamat de nou la necessitat d’accelerar els processos de vacunació “amb més vacunes, autoritzant totes les que siguin segures, així com ampliant els canals d’administració amb col·laboració publicoprivada i amb les empreses”.

Un cop acabada la reunió, a la qual també hi han assistit representants d’AECE i de la Cambra de Tortosa, Elisabet Zapater ha destacat que els representants del Govern de la Generalitat “s’han mostrat alineats amb les reclamacions i propostes de PIMEC Terres de l’Ebre” i ha agraït que hagin expressat el seu compromís amb el territori. Finalment, la presidenta de la patronal a les Terres de l’Ebre ha desitjat “que s’apliquin totes les mesures proposades per PIMEC el més aviat possible”.

Comentarios
Multimedia Diari