Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Quatre partits proposen una alternativa per desbancar Junts de l’alcaldia de Móra d’Ebre

  ERC, PSC, Endavant per Móra, i Units per Móra FIC s’han unit. No tenen majoria absoluta i depenen de la CUP

  13 junio 2023 10:56 | Actualizado a 13 junio 2023 11:31
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Els sis regidors que representen a ERC Móra d’Ebre, al PSC de Móra d’Ebre, a Endavant per Móra, i a Units per Móra FIC han arribat a un consens per plantejar una alternativa al govern de les majories absolutes d’aquests últims 12 anys de Junts

  Les quatre forces polítiques que han arribat a un acord representen el 45,26% dels vots, mentre que la candidatura liderada per Rubén Biarnés Renedo representa el 37,34% dels vots.

  Observant la pèrdua del 29% del vot de la llista de Rubén Biarnés Renedo que representava la continuïtat, i analitzant la pèrdua de la seva majoria absoluta, Móra d’Ebre ha decidit –segons l’oposició– que és necessari un canvi de govern al consistori. En aquest sentit, per això presenten la candidatura de la Marta Montagut Hernández a l’alcaldia de Móra d’Ebre.

  Tots sis regidors es comprometem a votar-hi a favor, «tenint el compromís de formar un govern de coalició estable i compromès amb el canvi i el progrés del nostre poble».

  La intenció era presentar una proposta de govern amb totes les forces polítiques que en els seus programes anunciaven el canvi a Móra d’Ebre. Fem Móra Amunt – CUP no ha volgut valorar aquesta possibilitat, que hagués representat el govern del 54,56%. El govern del canvi a Móra d’Ebre. El dia 17 de juny, dia de la investidura, dependrà exclusivament d’ells la tria de l’alcaldia.

  Comentarios
  Multimedia Diari