Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Salvadó defensa «la trajectòria exemplar» de l’Institut de l’Ebre

  El delegat del Govern envia un missatge de tranquil·litat als alumnes i a les famílies arran unes pressumptes pràctiques irregulars

  29 febrero 2024 17:26 | Actualizado a 29 febrero 2024 17:26
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, ha sortit al pas per enviar un missatge de tranquil·litat als alumnes i a les famílies davant les diferents notícies aparegudes sobre possibles irregularitats, que s’estan investigant per part d’Educació, en algunes pràctiques vinculades als cursos d’informàtica de l’Institut de l’Ebre.

  «Independentment de com es desenvolupe això, l’Institut de l’Ebre és un centre de referència i amb una alta qualitat en la docència, amb una plantilla de professorat de primer nivell. Tanta notícia pot distorsionar aquesta imatge. Vull traslladar un missatge de tranquil·litat als alumnes i a les famílies. Tot aquest soroll no està relacionat amb la qualitat de l’educació del centre, que té una trajectòria exemplar», ha declarat al respecte.

  La passada tardor dos professors del centre van presentar queixes a la Bústia Ètica de la Generalitat i a l’Oficina Antifrau de Catalunya, per denuniar unes suposades irregularitats en els convenis de pràctiques.

  Comentarios
  Multimedia Diari