Santa Bàrbara anima els veïns a comprar al comerç local

L’encesa de les llums dona el tret de sortida a la campanya nadalenca, fins al 5 de gener

13 diciembre 2020 09:53 | Actualizado a 13 diciembre 2020 09:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El municipi de Santa Bàrbara, al Montsià, compta amb un dinàmic teixit comercial, amb prop de 200 establiments i negocis que s’han vist en major o menor mesura afectats per l’actual pandèmia de la Covid-19. Després d’alguns anys inactiva, aquest 2020 s’ha tornat a posar en marxa la Unió de Comerç de Santa Bàrbara amb una nova junta directiva, mentre que l’Ajuntament de la població dona suport al sector amb diverses iniciatives. 

Un exemple és la línia de subvencions per al teixit comercial local, amb una partida global de 21.000 euros. Les peticions es poden presentar fins al 22 de desembre i volen ser una ajuda per aquells negocis que s’han vist afectats per la primera i/o segona onada del coronavirus. En aquesta mateixa línia de promoció, l’Ajuntament està pendent de signar un acord de col·laboració amb la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, «per a la reactivació, suport i acció al comerç de Santa Bàrbara». 

‘Ara més que mai’
Fins al 5 de gener està també en marxa la campanya nadalenca, que vol promoure que els veïns facin les compres d’aquestes dates assenyalades al comerç local. Amb el lema «Ara més que mai, compra al poble!», planteja diverses iniciatives, com ara botigues al carrer, animacions itinerants i altres propostes, que se sumen a les promocions que duen a terme els establiments a nivell particular. 

Aquest passat divendres va tenir lloc l’encesa de les llums nadalenques al municipi, mentre que es prepara un cap de setmana ple d’activitats per al proper 19 i 20 de desembre. 

Sinèrgies
Tot plegat se suma a les iniciatives que al llarg d’aquest 2020 s’han dut a terme per fomentar la reactivació, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica. En aquest sentit, es van engegar dues campanyes de promoció comercial, amb una oferta de més de 2.000 euros en xecs regal i altres premis per ser utilitzats en comerços locals durant la campanya de fires; aquesta campanya es vincula també a la mateixa engegada per la Regidoria de Festes durant el mes de juliol, en el marc de les rebaixes, amb la qual es van repartir també més de 1.500 euros en premis. 

Al mateix temps, la regidoria va finançar una campanya de difusió del comerç local durant la primera pandèmia.

De cara al ja pròxim 2021, es vol treballar de forma decidida amb la Unió de Comerç de Santa Bàrbara i amb l’acompanyament de la Cambra de Comerç de Tortosa. 

Comentarios
Multimedia Diari