Òscar Griñó recorre prop de 1.400 quilòmetres pel càncer infantil

El tivissenc assoleix el repte de creuar tot el nord de la Península i arribar al cap de Finisterre en 23 dies, tot i haver-se lesionat en una cama i estar a punt d'abandonar

19 mayo 2017 17:38 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Òscar Griñó ho ha aconseguit. Ha aconseguit creuar tot el nord de l’Estat, des de cap de Creus fins a Finisterre, per recaptar fons destinats a la recerca i la lluita contra el càncer infantil, amb la seua iniciativa solidària ‘Salut i Cames’.

El tivissenc va marcar-se per objectiu caminar 1.500 quilòmetres en 23 dies. Diumenge, Griñó arribava a Finisterre, realitzant una mitjana de 60 quilòmetres a peu per dia.

Griñó ha volgut donar les gràcies al president del Centre Excursionista Serres del Mestral, Josep Gavira, el qual li va oferir assistència acompanyant-lo amb un vehicle per a qualsevol imprevist. «Sense ell no ho hagués pogut fer, ha sigut un repte dels dos», insisteix. «La recompensa és molt bona. He vist coses molt boniques i sento una satisfacció plena d’haver assolit aquesta brutalitat de quilòmetres», valora.

Ahir l’Ajuntament de Tivissa va rebre’l i va donar-li un record en forma del campanar del poble perquè sentís les campanes perquè ja ha arribat a casa.

Griñó explica al

Diari
Pel que fa a la recaptació, destinada a la Fundació Sant Joan de Déu, ara com ara s’han recollit 3.739 euros. Es pot col·laborar i la campanya és oberta fins al gener.

Comentarios
Multimedia Diari