Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Temporada Alta vol atreure turisme tot l’any a la Ràpita

La campanya, de novembre a maig, posa en relleu les condicions de la badia dels Alfacs per a les experiències i els esports nàutics

23 noviembre 2022 17:26 | Actualizado a 23 noviembre 2022 23:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La campanya Temporada Alta torna a la Ràpita amb la finalitat de promoure el municipi com un destí turístic que ofereix tota classe d’activitats els 365 dies de l’any. Enguany, la campanya engegada per la Regidoria de Turisme i el teixit empresarial, agrupat a l’Estació Nàutica, arriba amb l’etiqueta #laràpita365 per fomentar el turisme des del mes de novembre fins al mes de maig. Durant aquests mesos, el sector turístic i nàutic local continua oferint tota classe d’experiències i activitats aprofitant el bon clima que caracteritza el territori i la singularitat de la badia dels Alfacs i del delta de l’Ebre. «Posem en relleu els trets diferenciadors que hi ha a la Ràpita per gaudir de l’oferta com són l’exclusivitat i la tranquil·litat, apostant per un model turístic basat en la sostenibilitat i l’entorn, dins la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre, remarca el primer tinent d’alcalde i delegat del Govern a l’Ebre, Albert Salvadó.

El president de l’Estació Nàutica, Joan Barberà, destaca la badia dels Alfacs com un espai «excel·lent per practicar esports nàutics tot l’any, amb aigües calmades, poca profunditat i racons meravellosos que només podrem descobrir navegant». Entre les activitats que s’ofereixen per incentivar el turisme durant aquests mesos hi ha rutes per les muscleres en barca gran amb degustació de musclos i ostres; rutes per les muscleres en taxi marítim, rutes en veler i excursions fluvials; rutes culturals guiades i activitats amb relació a la natura i l’ecoturisme; lloguer de Sea Bike, vela lleugera o de windsurf, classes de vela lleugera especial per a parelles i de windsurf i visites guiades a vela.

La primera activitat que se suma al calendari de la campanya Temporada Alta #laràpita365 és la Sant Silvestre Marítima, el 18 de desembre de 10 a 13 h, la tradicional cursa adaptada a les possibilitats de la badia dels Alfacs, alhora que es farà un donatiu solidari per a La Marató de TV3.

Comentarios
Multimedia Diari