Terres de Cruïlla prepara els itineraris per a enguany amb una quinzena de sortides

L’itinerari a Vinaròs corresponent a 2018, ajornat en el seu moment, tindrà lloc el dissabte 27 abril, a les dotze del migdia. Des de Terres de Cruïlla es destaca «les sinergies que s’estableixen amb altres pobles»

06 abril 2019 10:38 | Actualizado a 06 abril 2019 10:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Una desena d’associacions i centres d’estudis del territori s’han reunit, com cada any, per concretar pautes de treball i iniciar la programació dels Itineraris en Terres de Cruïlla 2019. Enguany s’incorpora l’Associació Cultural Poble Masetí dels Valentins que, amb Los Taulons de Sant Rafael-el Castell, organitzaran la sortida ‘Els camins de l’aigua’ (Passejada pel Regueret dels Valentins). 

També tornarà a realitzar itinerari l’Associació Cultural Soldevila de Campredó i se’n proposarà un altre a Godall. En total, s’han previst més d’una quinzena d’excursions patrimonials pel mateix nombre de pobles del territori comprès entre l’Ebre, el Sénia i el Maestrat.

L’itinerari a Vinaròs corresponent a 2018, ajornat en el seu moment, tindrà lloc el dissabte 27 abril, a les dotze del migdia. Des de Terres de Cruïlla es destaca «les sinergies que s’estableixen amb altres pobles». 

D’altra banda, continua la itinerància de l’exposició sobre la Gelada de 1956, fruit d’una recerca realitzada per diverses entitats del grup. A partir d’aquest treball i de la mostra, es realitzaran activitats a l’escola de Sant Rafael del Maestrat durant aquest mes d’abril i l’exposició anirà al Recercat de Cervera i a Vila-rodona, al mes de maig. 

Abans de començar la reunió de treball a Alcanar, es va visitar al poblat ibèric de la Moleta del Remei per fer cama i posar en valor el patrimoni, un dels objectius que uneix la vintena d’entitats integrades dins de Terres de Cruïlla. 

Comentarios
Multimedia Diari