Tortosa incrementa la desinfecció de carrers per la sortida dels nens

L’alcaldessa de Tortosa fa una crida al civisme, ja que s’han detectat guants llençats a la via pública, així com més excrements de gossos

25 abril 2020 16:16 | Actualizado a 27 abril 2020 10:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tortosa està incrementant aquests dies la desinfecció dels carrers, pensant especialment en els xiquets que podran sortir a partir de demà acompanyats d’un adult.

«Des del primer dia portem un protocol de desinfecció de la via pública, fent un pla especial als entorns dels centre mèdics i hospitalaris i les residències de gent gran, així com a l’entorn de comissaries, supermercats i farmàcies», va explicar ahir l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé.

En vistes de la sortida dels xiquets aquest diumenge, de 9 a 21 hores, la ciutat fa ara «un pla especial de desinfecció per tal que tots els xiquets puguen sortir i jugar al carrer, però d’una forma segura».

No obstant això, Roigé ha recordat que continua l’Estat d’Alarma i no convé baixar la guàrdia davant la pandèmia de la Covid-19. En aquest sentit, ha fet una crida a la responsabilitat ciutadana i ha recordat que els parcs infantils no es podran usar. 

«És una situació molt esperada que els xiquets puguen sortir i jugar al carrer, però continuem tenint una pandèmia, no ho hem d’oblidar».

També Roigé ha denunciat la presència de guants d’un sol ús llençats a la via pública i ha fet una crida pel civisme, així com per als propietaris de gossos que deixen els excrements al carrer, ja que se n’ha percebut un augment. També s’ha denunciat abocaments de deixalles fora dels contenidors. És ara més important que mai contribuir a mantenir neta la via pública, com ha recordat Roigé.
 

Comentarios
Multimedia Diari